Utlandsresa

Ja, låter rätt gött,eller hur? Idag kommer min kära vän miranda hem efter en vecka på kreta, medan min andra vän marina ger sig av till gran canaria i två veckor. Och härsitter jag hemma, i ett kallt jävla regnigt sverige, frusen och bitter. Livet är orättvist. Jag vill också resa iväg. Ska vi åka?

hhhhh
Hawaii, ser rätt så najs ut?

Dagens

Hallihallå,
Idag har jag varit så sjukt seg, jag jobbade från 7 till 13.30, sen tog det mig en halvtimme innan jag orkade moppa hem, sen när jag väl kom hem så har jag bara sovit.. Och ätit.. och kollat på desperata hemmafruar på teve. Så segt, skulle egentligen varit på långpromenad, städa och plugga , men de får bli imorrn istället :)

Min kompis marina har varit i göte-la-borg nu måndag-tisdag, och hon hade med sig en svart stooor cardigan till mig , hyggligt va ?:)
Jaja, Nu ska jag sova.. Ännu mer..

xoxo

TILLBAKA !

Hejsan allihopa, nu är jag tillbaka igen efter en väldigt lång bloggpaus, och nu är jag här för att stanna :P
Mycket har hänt sen jag bloggade sist, jag har slutat plugga i göteborg , jag har bosatt mig i skåne igen ett tag framöver (dock inte i helsingborg) för att sedan så småningom flytta upp till västra götaland igen. En annan grej som är sjukt ny är att jag försöker skaffa körkort, och det ska väl förhoppningsvis gå bra :P
Så det är så mitt liv ser ut förtillfället, massa jobb, massa körkort, massa utgångar, och sen ska det även bli massa resor, skoj va?
Detta får räcka för nu , skojigt att vara tillbaka :)

xoxo

RSS 2.0