VAAAKEEEN

Nu är jag vaaakeeeeen, har fixat mig iordning, sprayat saltvattenspräääy i håret ( vad de nu ska va bra för, men de luktar gott iallafall) och nu ska jag snart iväg till jobbet. Jag ska åka tåg och buss, och däremellan ett stopp på espressohouse för en chaaaailaaattteeeeee. GOTTGOTTIGOTTGOTT.
see ya later, Pouss

bjuder på en gammal bild från universitetstiden. Detta var vad vi fördrev tiden med :)

sanna mitt i natten

god afton!
usch  vad jag e trött, ligger framför teven och tillar på disney's bolt, en söt film lagom för denna tiden på dygnet.
Har spenderat kvällen med att färga håret. Var ju nere i stan innan, och då införskaffade jag lite hårprodukter, bland annat hårfärg (en brun färg, färgade bort den röda färgen) plus schampoo och lite andra grejer från märket Lakmé, får se hur dom funkar. Jag köpte en produkt som ska göra håret plattare, och för mig som plattar håret varje dag kan väl de vara en idé att testa iaf...
Nä,  nu är de dags att soooova,
Pouss


Äntligen!

Nu är jag och syrran klara med städningen, har lyssnat på Mando Diao, Lasse Lindh, Billie the vision med flera på högsta volym , så de ska va ! De e så gööööött nu när allt är skinande rent, GOTT SCHNACK !
Nu ska vi bege oss ner till stan, får passa på innan solen försvinner. Får se om man hittar något fint!
Pouss




Guten morgen!

Gomorrngomorrn!
Blev precis väckt av chefen som ringde och frågade om jag ville jobba imorrn, hon lät lite chockad över att jag låg och sov, men klockan är bara halv 11 så :)
Men nu är det dags att gå upp! Jag ska städa hela pappas lägenhet , sen ska jag nog gå ut i det fina vårvädret. Så jävla gött med lite värme ute , vi gillart !

Vi hörs senare, pouss

Back on track

Halloj !
Usch, jag är så mätt så jag kan dö! Jag och syrran va hungriga som vargar innan, så vi gick och köpte hamburgare innan som vi krängt, plus choklaspudding till efterrätt, mmmmhmmmmmmm. Men nu får de va nock, tjingeling

RSS 2.0